Un melange braziliano-mexican de la sosul de avocado până la jambonul mexican, o bucătărie fascinantă şi arhaică cu rădacini în cultura portugheză şi care adaugă reţetelor baştinaşilor: tapioca, manioca şi până la grilladele europene, cu sos de vin si mirodenii. Şi tot ce e mai ispititor din bucătaria braziliană se regaseşte la Villa Rodizio o atmosferă languroasă, foarte sud-americană, ca in cărtile lui Marquez, de la parfumul unduitor al grădinii la păsările care se învart leneş prin aer si la chelneriţele care se mişcă precum panterele prin jungla. Ehh!...O petrecere de basm,o locaţie selectă...bun gust,rafinament,calitate...buchete de flori superbe....un cocktail de miresme îmbătătoare... o seara perfectă, o petrecere de basm, unde exotismul si ascensiunea pe cale ierarhică sunt prezente la tot pasul si merg mână-n mână...si apopos de ierarhie pe scara socială:“dacă ai ajuns manager nu poti să te mai duci la ciorba de burtă.” Trebuie niste “chimichangas” sau un “foie gras”.
http://www.villarodizio.ro/